Ingen elementer at vise

0,00 DKK

Dyrlægetest

Den danske forhandler iværksatte således et miniforsøg hvor de deltagende hunde specifikt havde problemer med netop knogler/ hud/ pels. Der gøres dog opmærksom på, at den her skitserede test på ingen måde kan anses som videnskabelig eller signifikant. Udvalgte kenneler fik udleveret Amino Dog, som er i pilleform og derfor nemt kan tilsættes hundens normale fuldfoder.

I testen indgik der en unghund af en stor race, som et stykke tid inden den blev sat på Amino Dog, af uforklarlige grunde, havde været vedvarende halt på et forben. 
Desuden blev præparatet testet på tre retrievere -  én med dårlige hofter og to med hudproblemer. Endelig indgik tre gamle hunde, dvs. hunde over 10 år samt en jagthund, som gennem længere tid havde haft en ualmindelig dårlig pels.

Hundene fik alle indgivet Amino Dog dagligt i ca. 3 mdr. sammen med deres normale mad. 
Resultaterne var uden undtagelse bemærkelsesværdige. 
 

  • De tre gamle hunde blev alle mere kvikke, dvs. de bevægede sig mere end de ifølge ejerne plejede. Ligeledes fik alle tre hunde en bedre appetit. Det sidste muligvis en følge af hundenes større fysiske aktivitet.
  • Efter ca. 1 måned på Amino Dog ophørte unghunden med at halte.
  • Retrieveren med de dårlige hofter reagerede også positivt på tilskuddet af Amino Dog. Retrieveren var – også efter ca. 1 måned på Amino Dog - i stand til selv at hoppe ud og ind af bilen, ligesom den også var mere villig til at lege med andre hunde.
  • De to øvrige deltagende retrievere, som begge led af såkaldt retriever-eksem, blev markant bedre. Den ene faktisk så meget, at eksemen stort set forsvandt. For disse to retrievere gjaldt det, at bedringen i deres tilstand kunne konstateres efter ca. 1½ måned på Amino Dog.
  • Den deltagende jagthund, som havde en meget dårlig pels da den begyndte at få Amino Dog, havde, efter lidt over en måned på præparatet, fået en noget bedre pels. Og efter et par måneder på Amino Dog havde denne jagthund en tydeligt bedre og tættere pels, end da den startede på Amino Dog.

I øvrigt var det et klart fællestræk for de hunde der deltog i denne test, at de alle uden undtagelse fik en blankere og tættere pels i forhold til hvad de havde haft inden de fik Amino DogResultatet af importørens mini-test var – dog med det forbehold, at der kun deltog et meget begrænset antal hunde – således meget lovende.

På denne baggrund har den danske importør af Amino Dog derfor taget skridt til, at der iværksættes en noget større undersøgelse af præparatets effekt på hunde primært med hud- og skeletlidelser. 
En række danske dyrlæger har beredvilligt stillet sig til rådighed med egnede patienter. Holder Amino Dog hvad det lover, er der uden tvivl mange hunde som via dette nye tilskudspræparat vil få en forbedret livskvalitet. Af Anne Egede

Alderdom
Brev fra: Ulla Andersen, 5610 Assens

Jeg er på 8. år den lykkelige ejer af en rottweilertæve ved navn Chili. Hun er en dejlig hund med et mildt sind og et friskt temperament. Hver morgen bliver jeg modtaget med logrende hale og et vådt kys. Hun ser frem til den daglige gåtur stranden rundt og hun har alle årene troligt fulgt mig på mine lange ture på hesteryg i naturen.

Desværre begyndte vi allerede for 1½ år siden at mærke alderdommens præg på Chili. Hun så ”gammel” ud og hendes pels begyndte at blive kedelig, mat og fedtet. Hun kom sjældent og sagde godmorgen. Hun var stille og trist og lå og småpev i kurven, som om hun havde ondt, når hun skulle rejse sig.

Kun når jeg trak i tøjet til den daglige gåtur, livede hun lidt op og gik med stranden rundt. Dette resulterede dagen efter i stive og ømme lemmer og jeg begyndte efterhånden at snige mig af sted uden hende. Turene på hesteryg sammen med hende havde vi længe udelukket. Jeg havde faktisk besluttet, at Chili skulle have fred, da jeg hørte om Amino Dog. Jeg gav Chili en ekstra
chance og allerede efter 14 dage med Amino Dog kunne jeg mærke en betydelig forskel.

Jeg fik i bogstaveligste forstand min gamle Chili tilbage. Hun livede op og er glad igen. Hun løber efter pinde i haven og hun kan nu fint klare gåture ved stranden. De lange ture i naturen med mig og hesten er hun med på af og til. Det giver hende lidt stive lemmer dagen efter, men hun er gående! Ydermere er Chili´s pels nu igen flot blank og skinnende. Jeg er overbevist om, at jeg kan takke Amino Dog for, at jeg har Chili hos mig i dag.

Lammelse
Brev fra: Tina Frølich, Kennel Lab Magic, DK-4340 Tølløse

Jeg vil gerne dele min FANTASTISKE erfaring med andre.

Jeg er opdrætter af Labrador Retriever og i november 2003 blev min egne hund Fie pludselig lam i venstre bagben. Hvad lammelsen egentlig skyldes vides ikke. Men hun blev straks kørt til Karlslunde dyrehospital, hvor hun blev opereret i ryggen.

En operation på en hund kræver jo tit en ”barbering” og her var der tale om et stykke på ca. 15 x 25 cm. Operationen gik godt og Fie er kommet til at gå fornuftigt, men har desværre fået en permanent nerveskade.

Men et ½ år efter operationen var Fie stadig uden pels på det barberede stykke. Der var ingen der rigtig kunne finde ud af hvorfor. Fie fik taget nogle prøver, men der var stadig intet svar. Jeg fik så et godt råd, og det var at prøve Amino Dog og minsandten en måneds tid efter var Fie med pels igen. Flottere end nogensinde.

Rygproblemer
Brev fra: René Sørensen, Kennel Von Haus Petula

Min american staffordshire terrier han på 6 år havde en del problemer med sin ryg og nakke når vi havde været til træning han havde besvær med at rejse sig om aften når han havde ligget og sovet.

Jeg træner IPO brugsarbejde med ham og han er meget glad for det så det var synd at skulle stoppe det men der var jo ikke noget at gøre ind til jeg hørte om Amino Dog og blev anbefalet at bruge det.

I dag 2,5 måned efter vi startede på Amino Dog træner vi brugsarbejde igen og der har intet været med hans nakkemuskler og ryg siden vi kom i gang med Amino Dog.

Gigtproblemer
Brev fra: Vibeke Nygaard DK - 5000 Odense

Jeg har nu brugt Deres præparat, Amino Dog, i nu snart et år til min hund Russie, en 11 år gammel Bouvier Des Flanders. Årsagen til at jeg startede med tabletterne, var Russie´s gigtproblemer. Jeg bor i en by ejendom på 2. sal og det er derfor nødvendigt for Russie at kunne gå på trapper hver dag.

Jeg giver hende 3 tabletter dagligt, da vægten ligger på ca. 50 kg. Tabletterne har hjulpet godt. Især til at kunne gå på trapperne. Gigten er der stadig og reagerer på vejrforholdene. I en uge havde jeg ikke fået købt Amino Dog, og Russie´s gigt blev tydeligt forværret, og nu tør jeg ikke undlade at give hende tabletterne hver dag.

Hudeksem
Brev fra: Mona Asmussen, DK - 2610 Rødovre

Jeg har en Golden Retriever tæve på 4½ år, der lige siden den var hvalp, har haft voldsomt hud eksem samt gentagede øre og øjenbetændelse. Hun bliver behandlet med prednisolon, penicillin og svampekure jævnligt, for at holde eksem betændelse og kløe nede.

For ca. 3 måneder siden startede vi på Amino Dog kuren. Hun får 5 tabletter om dagen. Det har haft den effekt, at dyrlægebesøgende, og dermed også den skrappe medicinering, er blevet halveret. Eksemet er ikke forsvundet helt, men hun var også meget slemt angrebet. Hvis denne positive udvikling fortsætter, kan hun måske få det endnu bedre. Vi vil derfor fremover give hende Amino Dog i troen på at det bliver endnu bedre.

Hudmider
Lona Andersen fra Randers

Jeg er den lykkelige ejer af en Black and Tan Dværg Pinscher på godt 2½ år. Da jeg købte Java og vi kom hjem, opdagede jeg mange hvide pletter. 
 
Han kløede sig meget, så vi måtte til dyrlægen. Det viste sig, at det var hud og hårsæk mider, så det næste ½ år gik med vask og behandlinger. Det resulterede i en meget tør hud med kløe, eksem i ørene, eksem på poterne mellem tæerne og rindende øjne.
Da læste jeg i hunden om en opdrætter, som brugte Amino Dog. Jeg bestemte mig for at afprøve det.
 
Java fik skyllet sine ører rene for medicin og dråber, jeg vaskede ham ren i en god shampoo og gik så i gang med Amino Dog.
Efter ca. 2½ måned kunne jeg se en bedring.
Nu får Java 1 stk. hver morgen. Det har givet ham fin hud, pels, ører, øjne og poter.
 
Amino Dog får stor anbefaling af mig, som ellers ikke tror på alt det nye. TAK.

Dysplasi
Brev fra: Jette Holm Jensen, Kennel Ulvsholm, DK-5462 Morud

Jeg vil hermed gerne viderebringe mine erfaringer med Amino Dog. Jeg er ejer af en irsk ulvehundehvalp med albueledsdysplasi  (Ununited Anconeal Process). Den blev fotograferet 4 mdr. gammel på grund af halthed og havde da en tydeligt løs Processus Anconeus på det ene forben. Det andet forben var normalt. Da hvalpen var så ung og udviklingsprocessen i knoglerne langt fra
færdig, tilrådede dyrlægen at begrænse dens motion og se tiden an. Netop på det tidspunkt læste jeg i Irsk Ulvehundeklubs medlemsblad et indlæg af Anne Egede (fhv. veterinærkonsulent hos DKK) om den positive effekt af Amino Dog på hunde med dysplasi, og jeg besluttede at prøve det på hvalpen.

Efter ca. 5 ugers forløb var der en væsentlig bedring, og efter 2 måneder var hunden så godt som haltfri. Den blev røntgenfotograferet igen, og der var en tydelig forbedring at se i forhold til første fotografering, men dog ikke tale om en færdig sammenvoksning af den løse knoglestump. Der var også stadig nogen ømhed i leddet.

Normalt er eneste behandling af hunde med denne lidelse operation, men hvalpens tilstand er nu så god, at operation p.t. hverken er nødvendig eller tilrådelig, og der er stadig mulighed for yderligere sammenvoksning i knoglen, da hvalpens vækst ikke er afsluttet. Det er for tidligt at sige lige nu, at vi er "sluppet med skrækken", men det ser mere lovende ud end nogen havde
forventet. For en ordens skyld skal jeg sige, at den også har fået tilskud af Vital-Animin, som jeg plejer at bruge til hvalpe, men det fik den allerede, da den blev halt. Man kan selvfølgelig ikke drage konklusioner ud fra ét tilfælde, men det er absolut en mulighed,at Amino Dog har haft en positiv effekt.

Mave og Tarm
Brev fra: Helle Nielsen DK - 4190 Munke-Bjergby

Jeg læste Deres annonce om Amino Dog i bladet "Hunden", og besluttede at prøve det på min rottweiler, som havde fået cordison i flere år pga. en kronisk mave/tarm infektion. Han havde derfor fået en pels som en gris, godt tør, strittende og ingen under uld. Da jeg ved fra min uddannelse/job som veterinær sygeplejerske hvor vigtigt aminosyrer er for kroppen, så kunne det
ikke skade at prøve det. Der gik kun 3-4 dage fra vi startede på Amino Dog, til vi kunne begynde at mærke en blødheds fornemmelse i pelsen. Vi slog hen, for det kunne jo ikke passe at det gik så hurtigt. Men efter en uges tid og familien var på besøg, kom der en bemærkning " -om han havde været i bad og fået balsam i". Men NEJ! Pillerne virkede som håbet.

DEJLIGT!

Slikker hul
Brev fra: Gunna Rask Kristensen Kennel Ba-Tongs DK - 7700 Thisted

Jeg har chowopdræt. Jeg har en hanhund, og han er slem til at slikke mest på det ene ben. Det kan hurtigt blive et problem, da han holder det ved lige.

Jeg læste på et tidspunkt om jeres produkt Amino Dog. Jeg er normalt altid skeptisk overfor alt det, der bliver lovet. Men jeg tænkte, det var da et forsøg værd.

Nu har jeg dagligt givet ham to af disse piller, og jeg må indrømme, at det har klaret problemet. Jeg har forsøgt flere gange at holde op med at give ham dem, for ligesom at få konstateret, om det nu også var det, der hjalp. Det må jeg indrømme, at det må det være, for når han ikke får sine tabletter, går der et stykke tid, så har vi problemet igen.

Så jeg vil gerne understøtte, at Amino Dog er et godt produkt.

Gammel hund
Brev fra: Gitte Mortensen, DK 4220 Korsør

Det drejer sig om vores hund "Shep" han er født i februar 1997, så han er altså snart 9 år. Shep er en stor og langlemmet schæffer. Han er selvfølgelig ved at være en ældre hund, men det sidste halve år virkede det som han helt havde tabt livslysten. Han virkede decideret ked af det. Et par gange i sommer havde han prøvet at springe op bag i vores VW transporter og det gjorde meget ondt
i hans bagpart. Han hylede meget, men han er i forvejen meget pivet, så da det hurtigt var ovre gjorde vi ikke mere ved det.

Han har så gennem længere tid gået dårligt på bagbenene, det viste sig ved, at han var lidt stiv når han rejste sig og han ligesom slingrede lidt på bagparten når han gik. Vi tilskrev det alderen og noget gigt. Han virkede heller ikke glad.

Jeg læste så om Amino Dog i bladet "politi-hunden" og besluttede at prøve med dette produkt.

Jeg giver ham 2 piller om dagen og han har nu fået dem i ca. 1 måned. Vi er overraskede over, hvordan Amino Dog har virket på ham. Han er for det første blevet meget gladere og vil igen lege med vores kat. Der er tydelig forskel på hans måde at bevæge sig på. Han "løfter" sin bagpart når han kommer os løbende i møde.

Det er ikke bare os der kan se det. Vi har nogle naboer som går meget tur med ham og de kan helt tydeligt også mærke forskel på både humør og bevægelse.

Gammel hund
Brev fra: Gitte Mortensen, DK 4220 Korsør

Det drejer sig om vores hund "Shep" han er født i februar 1997, så han er altså snart 9 år. Shep er en stor og langlemmet schæffer. Han er selvfølgelig ved at være en ældre hund, men det sidste halve år virkede det som han helt havde tabt livslysten. Han virkede decideret ked af det. Et par gange i sommer havde han prøvet at springe op bag i vores VW transporter og det gjorde meget ondt
i hans bagpart. Han hylede meget, men han er i forvejen meget pivet, så da det hurtigt var ovre gjorde vi ikke mere ved det.

Han har så gennem længere tid gået dårligt på bagbenene, det viste sig ved, at han var lidt stiv når han rejste sig og han ligesom slingrede lidt på bagparten når han gik. Vi tilskrev det alderen og noget gigt. Han virkede heller ikke glad.

Jeg læste så om Amino Dog i bladet "politi-hunden" og besluttede at prøve med dette produkt.

Jeg giver ham 2 piller om dagen og han har nu fået dem i ca. 1 måned. Vi er overraskede over, hvordan Amino Dog har virket på ham. Han er for det første blevet meget gladere og vil igen lege med vores kat. Der er tydelig forskel på hans måde at bevæge sig på. Han "løfter" sin bagpart når han kommer os løbende i møde.

Det er ikke bare os der kan se det. Vi har nogle naboer som går meget tur med ham og de kan helt tydeligt også mærke forskel på både humør og bevægelse.

Billeder: Før og Efter
Djan & Hanne Hyldgaard, DK 8900 Randers

Jeg sender blot dette for at fortælle at vi har fået et godt resultat ved behandling med jeres produkt. 

Vi fik en dåse med piler gennem annonce hos Farmland. Vi har givet Mads vores Golden Retriver 5 piller en gang daglig og efter ca 14 dage var der tydlig bedring omkring øje og snude hvor han før kløede sig meget kraftigt som forårsagede sår og betændelse.

Selv misfarvningen efter behandling med salve fra dyrlægen er forsvundet.

Vi glæder os over at vi igen har en glad og frisk hund  takket være jeres produkt.

Vi anbefaler det gerne.

Øreproblemer
Brev fra: Conny Lauersen DK-7860 Spøttrup

Jeg har en dejlig dværgschnauzer på nu 4 år. Hun har hele sit liv haft problemer med sine ører og har måttet have den ene behandling efter den anden. Dyrlægens – og vel også mit eget – bud var, at hun havde frygteligt meget hår i ørerne, selv om vi fjernede dem alt det vi kunne.

Samtidig begyndte hun for lidt over et år siden at vise tegn på allergi. Hun slikkede hele tiden sine poter, som var røde og næsten hudløse, både under poterne og imellem neglene. Hun fik allergi langs med mundvigene hvor hun tabte håret og også blev rød og konstant kløede. Rundt omkring kønsorganerne havde hun allergiprikker og var rød, og også her slikkede hun sig konstant.

I samråd med dyrlægen skiftede vi til ”allergifoder”, men det hjalp kun lidt. Så læste jeg en artikel i Dværgschnauzeren om Amino Dog og jeg tænkte, at 200 kr. var jo ikke den helt store formue at ofre i forhold til hvad det ville koste at skulle til at lave allergitests hos dyrlægen. Så jeg købte en dåse med 90 piller og har siden givet hende 1 pille hver dag.

Meget hurtigt forsvandt alle ovennævnte symptomer, og i dag er hun helt fri for disse. Og hun har ikke haft problemer med sine ører det sidste år – så måske var det også allergien der gav disse problemer.

Den lille investering har i dag givet mig en glad hund, som er helt fri for allergi

Sår og bakterier
Brev fra: Birgitte Alsøe DK - 4600 Køge

Vi har en dejlig Welsh Terrier han på 3 år. Fra han var lille, havde han altid været småt-spisende. Vi prøvede selvfølgelig mange ting, men mad interesserede ham ikke rigtigt. Visse dage spiste han slet ikke. Dyrlægen besøgte vi en del gange. I juni/juli 2001 blev han meget stille og ville ikke spise. Da mente jeg, at han burde undersøges rigtigt. Alt var dog i skønneste orden. Samtidig fik han problemer med en pote, som måtte opereres (trædepuden revnede og blev fyldt med smågrus, som ikke kunne komme ud igen).

Tingene ændrede sig ikke, men i marts 2002 skete der noget, så jeg ikke var i tvivl om, at der var noget helt galt. Vi konsulterede en anden dyrlæge som foretog en gastrokopi. Resultatet viste desværre, at han var svært angrebet af helicobakter bakterier i hele mavesækken samt et blødende sår i tolvfingertarmen. Dyrlægen sagde, han aldrig havde troet, at hunden var så syg (terrier er temmelig seje). Herefter startede nogle måneder med forskellige antibiotika kure samt skånekost, som vi selv lavede. Indimellem synes vi, at det gik fremad. Andre gange tilbage – alt for meget tilbage. Da vi nåede juni 2002 og endnu en operation af to trædepuder, var han helt nede. Vi var meget i tvivl, om det vi gjorde, var det rigtigt for ham. Vi tror selv på, at det med poterne
hang sammen med maven (at han ikke optog næringen rigtigt).

I samme måned kom vi i kontakt med Amino Dog. Vi kunne næsten ikke tro, hvad vi fik fortalt om produktet, men vi havde alt at vinde og intet at tabe. Vi startede omgående med pillerne og indenfor 8 dage var der en mærkbar
bedring. I løbet af kort tid blev han livlig, havde lyst til at gå ture og lege i haven. Nu er jeg sikker på, at han får de vigtige aminosyrer mm. Gennem Amino Dog, som han får 2 stk. af til morgenmaden (som stadig er skånekost). Vi er slet ikke i tvivl om, at det hjælper ham. Med hensyn til maven er der et stykke vej endnu, men vi føler os temmelig sikre på, at han ikke var kommet igennem det, hvis ikke vi var begyndt med Amino Dog, da han var længst ude.

Kløe og fældning
Hans Jørgen Honoré fra Broby

En hilsen fra schæferhunden Bacho.
Jeg fik problemer med kløe og irritation i huden omkring bagpartiet. Desuden blev min pels mat og jeg fældede voldsomt, hvilket især min mor var ret irriteret over.

Heldigvis for mig hørte min far om Amino Dog.
Han ringede til Assens og fik tilsendt nogle piller, som jeg får 3 af om dagen. Nu efter 4 mdr. stråler min pels og kløen er væk.
 
Det har medvirket til, at jeg i dag er en glad hund, som i september glædede min far ved at blive Københavns vinder på DKK og dansk championat eksteriørchampion.
Dette var aldrig sket, hvis min far ikke havde hørt om Amino Dog. Venlig hilsen og tak fra en glad hund og dens ejer.

Pelseproblemer
Bente Hestbæk fra Struer

Amino Dog - et super produkt.
Jeg har en 4½ år gammel springer Spaniel, der som hvalp havde utroligt meget underuld.
Først som 3 årig slap hun helt for sin underuld og fik en ”normal” pels, men hvilken kedelig mat og glansløs pels. Slet ikke den blanke flotte glanspels, som en Springer skal have.

Jeg prøvede flere forskellige pelskure + diverse tilskud af vitaminer og mineraler. Intet hjalp det. Så læste jeg en artikel i Politihunden om Amino Dog og synes det lød tiltalende.
Det prøvede jeg med 3 piller om dagen de første 2 måneder, og herefter 2 piller om dagen. Allerede efter den 1. måned kunne jeg se en forskel. Pelsen begyndte at skinne og blive en rigtig Springer pels.
I dag har jeg den flotteste Springer Spaniel med en pragtfuld blank og glansfuld pels.

Jeg kan varmt anbefale Amino Dog til alle, der har pelsproblemer. Samtidig tror jeg, at tabletterne har en god effekt på knogler og mange andre ting.

Dårligt immunforsvar
Brev fra: Anne-Marie Leandersson, Helsingborg, Sverige

Jag vill berätta om min och mina vänners erfaring av Amino Dog. Jag har en sheltiehane på 9 år. Han har (eller hade) ett dårligt immunförsvar, och hade svårt att gå når det var vått och kallt på marken. Da fick han stora sår mellan trampdynorna. Han började bita stora sår på låren och hade jätteont.

På efteråret läste jag om Amino Dog och ville pröva. Redan efter 2 dager slutade han att bita på sej, och efter 1 månad var tassarna läkta. Jag har rekommenderat tabletterna till en väninna, som har en goldenhane på 8 år. Han hade ofta stora våteksem, men sen hon bärjade ge honam Amino Dog har han varit helt utan eksem.

En annan vännina som också har en sheltie köper också Amino Dog. Hennes hund är allergisk och har (hade) en väldig klåda. Han fick cortison hos veterinären, men så fort cortisonet var slut kom klådan tillbaka. Hans päls som var svart tappade färg och han var alldeles röd på ryggen. Behöver jag säga att hunden är svart och klådan er borta.

Vi är så tacksamma, att våra hunden må bra tack vare Amino Dog.

Falsk drægtighed
Anne Marie Thuesen fra Assens

Vi har en Kleine-Münsterlænder på 8½ år, som i årenes løb har fået stigende gener med falsk drægtighed efter hver løbetid. Hun lavede reder rundt omkring, bla.  i møblerne. Det kulminerede i 2004 med huller, som hun rev i tapetet i stue og gang.

Efteråret 2003 fik hun blærebetændelse og én måned efter underlivsbetændelse. Hun blev et par gange de senere år behandler med hormon kure, for at undgå løbetid.

Trods hormon kure fik hun i sommeren 2004 falsk drægtighed, hvor hun også fik blod i patterne. Dyrlægen ordinerede sterilisation på grund af ubalance i hormonerne og risiko for livmoderbetændelse.
 
Hun blev opereret i august 2004 og havde efterfølgende problemer med bylder i såret og inkontinens, samt ildelugtende urin.

Det var meget generende for både hunden og os. Hun var til check hos dyrlægen i oktober og i december, men han kunne ikke finde årsagen til den grimme lugt (som ajle). 
Inkontinensen kunne være en følge af operationen. 
 
Jeg læste så i et hundeblad ”Münsterlænderen” om Amino Dog og tænkte, at det var et forsøg værd. 

Vi begyndte i februar måned og efter 2 måneder var det blevet bedre og efter 3-4 måneders behandling var problemet med inkontinens og grim lugt væk!